B.J.A Bygg Service och Städ

Städfirma Täby

Letar du efter en noggrann och rutinerad städfirma i Täby med omnejd? B.J.A Bygg Service och Städ har lång erfarenhet av allt inom städ och lokalvård.

En hjälpande kraft

En städfirma att förlita sig på

Vår städfirma i Täby har mångårig erfarenhet och bred kompetens inom städbranschen. Vi vet att de flesta människor värdesätter ett välstädat och organiserat hem, och det är inte svårt att förstå varför. Ett rent hem kan bidra till en bättre och mer avslappnad känsla när du kliver innanför dörren, samt ett bra första intryck. Anlita oss och låt våra städare ta hand om ditt hem, så du kan fokusera på annat.

Vi är en städfirma i Täby som regelbundet städar åt allt från privatpersoner och företag till föreningar och organisationer. Många utav våra kunder är abonnemangskunder vilket innebär att vi städar regelbundet.

Garanti

Din trygghet som kund är ovärderligt för oss. Därför får du självklart garanti när du anlitar oss för olika städ-uppdrag.

Kvalitet

Våra städare ställer höga krav på både sig själva och sina medarbetare. Räkna med toppkvalitet vid varje städning.

RUT

Glöm inte att man som privatperson kan nyttja RUT-avdraget när man anlitar en städfirma i Täby för arbeten i hemmet.

Hjälp oss, hjälpa dig att städa!

Kontakta vår städfirma i Täby när du behöver städhjälp!

städare som torkar golvet hemma hos kund.
Tjänster för städfirma

Vad vi gör

Om du söker en städfirma i Täby så är det oss du ska vända dig till. Våra städare har lång erfarenhet av alla typer av städuppgifter och är väl medvetna om vad som krävs för att hålla våra kunder nöjda.

Vi har en stark inriktning på att leverera en förstklassig service och högkvalitativa städtjänster i hela Täby, men även runt om. Du kan lita på att vi alltid har fokus på att upprätthålla en hög standard på vårt arbete och att du kommer att bli nöjd med resultatet av våra tjänster. Så tveka inte att kontakta oss för att få hjälp med din städning.

Kontakta vår städfirma för en helt gratis offert utan krångel! Vi utför även byggtjänster.

Må bra

Hemstädning

Med vår hemstädning tar vi hand om allt från dammsugning och golvrengöring till att se till att allt är på sin plats, tömma sopor och mycket mer. Våra städare vill att du ska kunna känna dig avslappnad och bekväm i ditt eget hem och slippa oroa dig för allt som ska göras.

Skinande rent

Fönsterputsning

Med vårt team av erfarna fönsterputsare har vi utfört både enkla och komplexa fönsterputsningar. Vi har erfarenhet av att hantera alla typer av fönster och former. Våra fönsterputsare är noggranna och ser till att fönstren är helt rena från smuts, fett och fläckar

Slipp det tråkiga

Flyttstädning

Lämna över ansvaret för flyttstädningen till experterna på vår städfirma i Täby. Flyttstädning är en noggrann process som kräver kompetenta och erfarna städare för att undvika att några misstag görs. Hos oss kan du lita på att vi har öga för detaljer och lämnar ingenting åt slumpen.

en städare från städfirma i Täby som har städat klart
Om oss

Din städfirma i Täby

Vår städfirma jobbar mot både privatpersoner och företag runtom i Täby. Hos oss hittar du ett brett utbud av tjänster som vi har möjlighet att lägga vårt personliga engagemang på vid varje tillfälle. I vår personalstyrka finns det medarbetare med mångårig erfarenhet av lokalvård och städning. Med interna kvalitetskontroller och bearbetade metoder garanterar vi ett suveränt resultat vid varje uppdrag.

Nöjd kund garanti

Vi erbjuder alltid en Nöjd Kund Garanti. Det är en trygghet för kunden och en självklarhet för oss. Skulle något mot förmodan inte överensstämma enligt beställd tjänst rättar vi till det. Vår service skall alltid uppfylla era förväntningar och våra högt ställda krav på oss själva. Vi har väldigt nöjda kunder med långa relationer.

Sekretess

När det är dags att anlita en städfirma så är det viktigt att du väljer rätt. Hos oss har vi städare som arbetar under fullständig sekretess när vi är hemma och städar hos dig. Samtidigt som vi är ett kostnadseffektivt val!

Tydlig offert

Det finns tyvärr exempel därute på dåliga offerter som är svåra att förstå. Vi är medvetna om detta och har gjort vår offert så tydlig som möjligt i den mån det går. Du kan alltid fråga oss om offerten om det är något som du inte förstår.

Erfarenhet

Våra städare har lång erfarenhet och stora mängder kunskaper som låter oss utföra städtjänster utöver det vanliga. Vi tar chansen och nyttjar de möjligheter som vi får att vidareutbilda oss för att alltid ligga i framkant inom städning.

Hör av dig

Kontakta städfirma

Anlita vår städfirma i Täby, Åkersberga eller kanske Danderyd idag, och få en kostnadsfri offert. Om du har några frågor kring oss eller hur vi arbetar, även då kan du höra av dig till oss. Så ser vi till att svara på alla dina funderingar!

Läs om RUT- avdrag här!

Kontaktuppgifter